Parerea Ta

User:
Pass:
Contact | Inregistrare
    RoNewMedia 5.0
RoNewMedia 5.0 Premiera pentru o conferinta internationala gazduita in Romania: Google, Microsoft si Yahoo vin la RoNewMedia 5.0

Profesionisti de la Google, Yahoo, MSN, Internet Explorer si alti invitati de top sunt asteptati, in noiembrie, la RoNewMedia, editia 5.0.

Dupa ce, in 2009 a adunat o audienta de peste 1000 de participanti, RoNewMedia, conferinta internationala organizata de regia de vanzari online F5 X-Media, cu spijinul Orange, revine in aceasta toamna cu o editie speciala: nu una, ci trei zile de conferinte, workshop-uri, networking, expozitii si ceremonii de premiere.

Inspiring Day va gazdui prezentari si dezbateri legate de ultimele tendinte new media, Working Day este rezervata transferului de know-how, iar Celebrating Day va aduce pe scena cele mai bune creatii web tv, web design si campanii online ale anului.

In paralel, va avea loc si RoHiTech Expo – prima editie a unei expozitii de inalta tehnologie care se va derula in cadrul evenimentului – precum si competitiile RoWebDesign, RoWebTV si RoWebCampaign, dedicate excelentei in design, productii webtv si campanii de comunicare online.

Printre cei care si-au anuntat prezenta la RoNewMedia 5.0 in calitate de speakeri se numara Hugo Barra – product management director & global product lead for mobile la Google; John Hrvatin - lead program manager Internet Explorer, Microsoft; MJ Bear – business development manager Central and Eastern Europe MSN; Ebbe Altberg – vice president & head of audience Europe, Yahoo; Laurent Haug – fondator si CEO al conferintelor Lift (Geneva, Elvetia) si Kim Weckstrom – antreprenor in serie, senior partner la Avaus Consulting & board member la Interquest Oy.

In plus, acestora li se vor alatura alti consultanti din companiile de top ai industriei online mondiale, care sunt in proces de confirmare a participarii.

“La exact 2 ani de la prima editie, anuntam ca avem ambitia ca a 5-a editie RoNewMedia sa fie cel mai important eveniment dedicat industriei online organizat pana acum in Romania. Venim cu un format nou, grupat in 3 zile: prima, dedicata ideilor si trendurilor globale, direct de la lideri ai industriei, urmata de o a doua zi de workshop-uri pe teme foarte aplicate si de o a treia zi in care vom premia si vom sarbatori, in ciuda crizei. In plus, anul acesta vom da o mai mare atentie partii de expozitie, dedicata inaltei tehnologii, in cadrul RoHiTech - eveniment care se va derula tot in cadrul RoNewMedia”, spune Dragos Stanca, directorul companiei F5, care cuprinde publisherul online F5 Webcorp si regia de vanzari F5 X-Media.

Cei care doresc sa devina sponsori ai evenimentului, sa inchirieze din timp un stand expozitional sau sa isi rezerve din timp un loc in sala, cu discount, sunt asteptati incepand cu 1 iunie pe site-ul evenimentului, www.RoNewMedia.ro.

27 Mai 2010


Parerea ta » Comunicate de presa » RoNewMedia 5.0
Adauga un comentariu

Trebuie sa va logati pentru a putea adauga un comentariu. Daca nu aveti cont va puteti inregistra aici.
 |» Prima pagina  |» General  |» Filme  |» Politica  |» IT  |» Sport  |» Filme 2010  |» Comunicate de presa  |» Fun  |» Blog internet
Prima pagina - Termeni si Conditii - Inregistrare - Contact
Copyright © 2009 parereata.info | Power by W5